Kuka olen

Elämän solmujen avaaja

Minua motivoi halu auttaa ihmisiä ratkomaan elämänsä ongelmakohtia ja avaamaan oman elämänsä solmuja. Olen aidosti kiinnostunut ihmisten elämään vaikuttavista asioista ja siitä, mistä ihmisen elämässä on todella kyse.

Uskon muutokseen, siihen että ainoa pysyvä asia elämässä on muutos. Uskon myös, että vaikeistakin elämänkokemuksista voi oppia jotain. Se kaikki on osa ihmisen kasvua ja kehitystä. Oman itsetuntemuksen parantaminen lisää omaa henkistä pääomaa ja helpottaa elämää.

Jokaisella ihmisellä on omanlaisensa tapa suhtautua muutoksiin ja toteuttaa niitä. On ihmisiä, jotka pystyvät hetkessä hyppäämään uuteen ja pysymään siinä kohtuullisen helposti ja vaivattomasti.

Sitten on myös heitä, jotka tarvitsevat aikaa omille ajatusprosesseilleen ja muutokseen orientoitumiselle.

Tärkeintä on löytää juuri itselle sopiva tapa ja aikataulu toteuttaa tarvittavia muutoksia elämässään. Parhaat tulokset syntyvät askel kerrallaan, omia tuntemuksia kuulostellen.

Mari-Auvinen-082020-1

Lempeästi herättelevä läsnäolo

Asiakastyöskentelyni on lempeästi herättelevää, kaikki tunteet ja ajatukset sallivaa ja läsnäolevaa.

Pyrin huomioimaan asiakkaani tunteet ja tarpeet.

Luottamuksellisuus on minulle tärkeää, sillä luottamuksen synnyttyä voidaan asioista keskustella avoimemmin ja päästä asioiden juurisyihin asti.

Auttajana olen ystävällinen, myötätuntoinen, intuitiivinen ja herkkävaistoinen.

Olen taitava avaamaan elämän solmuja siten, että osaan kuvailla mistä asiassa on kyse ja selittää mahdollisia taustalla piileviä tekijöitä ymmärrettävästi.

Koen olevani eräänlainen tulkki, joka kuvailee asioita helpommin ymmärrettäviksi.

“Oli ihanaa tulla ymmärretyksi niin vaivattomasti ja monella eri tasolla. Käsittelimme asioita laajasti ja kiireettömän tuntuisesti. Ymmärrän itseäni ja tilannettani nyt paremmin, oloni on selkeämpi ja tunnen myös enemmän kiitollisuutta itseäni ja elämääni kohtaan. Ammennan tästä vielä pitkään. Kiitos, Mari!”

Mitä muut sanovat?

{

“Marilla on ihanan rauhoittava, sydämellinen ja läsnäoleva olemus. Usein jo pelkästään Marin vieressä istuskelu maadoittaa ja rauhoittaa mielen. Viesti mikä Marille tulee valmennuksessa on aina osunut ja uponnut täysin. Valmennuksen jälkeen on kevyt ja rauhallinen olo, on uusia ajatuksia ja kirkkaampi kuva tulevaisuudesta.!”

Kaisa

40v

{

“Tuntui että monta asiaa lähti pois harteilta. Tuli selkeys sille, miksi elämässäni asiat ovat juuri näin ja miksi juuri tällä hetkellä, täällä, tässä ajassa, tässä paikassa, näiden ihmisten kanssa. Ihanaa miten toit esiin sellaisia asioita, mitkä pitävät täysin paikkansa.”

Virve

39v

Valmennuksen hinnasto

Mari-Auvinen-valmennus-3

€40

Tutustuminen

Tule tutustumaan valmennukseen, ja koe henkilökohtaisesti minkalaista valmennus kanssani on.

Mari-Auvinen-valmennus-2

€70

Valmennus 60min

Tule avaamaan elämäsi solmuja. Valmennuksen sisältö räätälöidään tarpeidesi mukaan.

Mari-Auvinen-valmennus-1

€180

3 x paketti

Löydä uusia voimavaroja sarjavalmennuksesta! Kolmen valmennuksen paketti.

Mari-Auvinen-valmennus-4

Kysy

Ryhmävalmennus

Ryhmävalmennus työpaikoille tai tiimitapahtumiin. Ota yhteyttä niin mietitään sisältö teille sopivaksi. 

Varaa valmennus (tai kysy lisää)